torsdag 1. november 2012

Kurs i Houston


Mandag gikk jeg på et spennende kurs under quiltefestivalen i Houston. Det var med Angeotti, "Let me surprise you more". Et mysteriekurs hvor vi ikke ante hva vi skulle sy. Alt skulle være tilrettelagt, vi behøvde ikke ha med annet enn sprettekniv, saks og fotoapparat. Stoffene ville bli delt ut i materialpakker og symaskiner var det i alle klasserom.

Jubelen sto ikke akkurat i taket når denne materialpakken ble delt ut. Gult og sort er ikke min yndlingsfarge. Men har en meldt seg på en "Surprise" får en ta følgene av det og ta det som kommer.
Men det ble ikke så mye bedre når vi åpnet posene og la første pakken utover. Hjelpe meg.Det var bare å følge instruksjonene og begynne å sy, først de avlange trekantene mot de gule trekantene. Jeg fikk snart en mistanke om at dette kunne bli stjerner. Noe som viste seg å stemme.

Her er en blokk helt ferdig sydd. Navnet på prosjektet ble også avslørt etterhvert. Det er "You are my sunshine".Etterhvert som jeg sydde på blokka så synes jeg den ble finere og finere. Så etter en periode hvor jeg tenkte at dette kommer til å havne i en evig reste/ufopose så ble det mer aktuelt å få den ferdig. Til sist syntes jeg den var blitt ganske så spenstig.

4 kommentarer:

 1. Jeg den blei kjempefin, tiltross for uvante farger.

  SvarSlett
 2. Den ser ju bra ut. Lärorikt att sy i tyger/färger som man annars inte skulle välja.

  SvarSlett
 3. Den ble kjempefin, og fagene er både spreke og flotte :-)

  SvarSlett
 4. Den mørkeste orange virker litt tung i forhold til det andre, men du verden for et flott resulat allikevel da! Det ble jo en knakende flott overraskelse syntes nå jeg da :)

  SvarSlett