mandag 11. mars 2013

Ufo-sying

Jeg er i full gang med den årlige "vårryddingen" blant alle mine uferdige prosjekter, også såkalte "ufo-er" (uferdige objekter). Det er en utfordring som foregår på Quilt Scandinavia listen hvor jeg er medlem. Målet der er å få ferdig minst fem ting før vi går inn i den femte måneden. Vi er noe få som har satt oss et enda mer hårete mål, å få ferdig minst 15 arbeider! Det er en stor jobb og jeg er slett ikke sikker på at jeg vil klare det. Men her er det bilde av noen av de arbeidene jeg til å nå har fått ferdig.

Dette er den siste ufo-en jeg har fått ferdig, en gul påskeduk. Jeg hadde helt glemt at jeg sydde disse Log Cabinblokkene for noen år siden.

 Jeg fant en pose med tumbler-biter. Noen var sydd sammen i par, andre var helt enkeltstående. Noen av disse sydde jeg til en påskeløper. Den ble gitt i fødselsdagsgave til min svigerinne.

Resten av tumblerbitene ble sydd sammen til dekkebrikker. Det ble seks stykker og passer fint til påskedekkebrikker på hytta. Så disse skal jeg ha selv.


Dette veggbildet har ligget ferdig applikert og brodert i mange år, men ingenting var sydd sammen. Nå fikk jeg omsider sydd dem sammen og montert det hele. Så kan jeg ha en gave liggende "på lur".

Denne "broderusken" har ligget ferdig brodert i mange år. Jeg tegnet den opp på stoff og broderte den i løpet av en reise til utlandet for noen år siden. men så har det ikke skjedd noe mer. Omsider fikk jeg tatt meg på tak og montert den til et lite kjøkkenbilde. Jeg skal henge den på på kjøkkenet på hytta hadde jeg tenkt. Dette er et mønster som er designet av Wenche Wolf Hatling fra Northern Quilts, jeg tror jeg kjøpte det på et årsmøte for endel år siden.

Dette var en kursmodell som var blitt liggende etter et kurs jeg hadde i bruk av Square in a Square linjalen for sikkert ti år siden. Jeg har ikke helt visst om jeg likte den eller ikke, så den ble bare liggende. Nå sydde jeg på kantstoffet med julestjerner og da ble den plutselig mye koseligere synes jeg. Dette blir kanskje en gave?

Jeg hadde også en enkeltblokk liggende fra det samme Square in a Square kurset. Dette er miniatyr. Har alltid syntes den ble ganske søt men ikke helt visst hva jeg skulle bruke den til. Nå blir det enten et lite veggbilde på hytta eller en brødkurvbrikke.


6 kommentarer:

 1. WOW du har vært kjempeflink å ferdigstille ufoer,mange fine produkter her! Likte veldig godt enkeltblokka di, den ser nesten 3D ut:)Og så fikk jeg dårlig samvittighet over kassa mi "med det rare i" (altså ...... ufoene)

  SvarSlett
 2. Imponerende Julie! Veldig mye fint!

  SvarSlett
 3. Du verden for en produksjon! Masse flotte saker her :-)

  SvarSlett
 4. Her er det masse fint å se på til glede og inspirasjo. Godt med alt som blir ferdig.

  SvarSlett
 5. Det var en stor mängd saker som Du visar att Du sytt. Det var mycket fint på en gång. Jag är glad att jag hittade Din blogg så att även jag fick chansen att se!

  Dollandesign

  SvarSlett
 6. Så mye pent, og så flink du har vært til å gjøre ferdig UFOer

  SvarSlett