torsdag 1. august 2013

FLERE BARNETEPPER

Her har jeg fått ferdig et nytt teppe til Tepper som varmer aksjonen.I det fine været går det fint an å flytte seg selv og symaskinen ut på terrassen på hytta.
Dette er det siste teppet jeg har fått ferdig. Et skikkelig rosaprinsesse-teppe. Her har jeg fått anvendelse for mange av mine rosa stoff, samt noe stoff med kattemotiv. Rosa er overhodet ikke min farge, men det er gøy å sy med når jeg syr barnetepper.

5 kommentarer:

 1. Jag tycker att båda Dina täcken är fina. Är förundrad över hur olika ett block ser ut beroende på vilka tyger och färger Du sytt det i.

  Dollandesign

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Ja teppene blir helt forskjellige med ulike farger. Jeg liker godt denne blokka. Den er lett og rask å sy, og stoffene kommer godt til sin rett. Og den er fin å kombinere med motivstoff.

   Slett
 2. Kjempefine tepper. Her er det nok noen som blir glade.

  SvarSlett
 3. Så flotte tepper, og heldig er du som kan sy ute! Denne sommeren har regna helt bort, ingen mulighet for utesøm uten kortslutning hihi!!

  SvarSlett
 4. Hei Julie! Så flotte tepper, flott å bidra på denne måten! Og gratulerer så mye som vinner NQF's konkurranse med det fantastiske teppet Monsterbølger! Har lest om både deg og teppet i Norsk Quilteblad, veldig moro! Quiltehilsen fra Liv Aagot :)

  SvarSlett