torsdag 22. desember 2016

Et galskapsprosjekt

Hei
Når jeg var på Vestlandstreffet i høst fikk jeg se to fantastiske sekskantprosjekter under
 Vis og fortell. Det var Turid Bakken og Margunn Vatshelle som begge jobber med hvert sitt utrolige sekskantteppe, La Passion som finnes som et gratismønster på bloggen Grit's life. Det er designet av denne tyske damen og hun har også en Facebookgruppe for folk som vil følge dette. Den heter Hexagonquilt La Passion.
Sekskantene er små, bare 1/2 inch så dette er smått.
Jeg har alltid vært svak for en utfordring og klarte ikke å holde meg unna. Mitt arbeid skal være i rødfarger og jeg satser på å bruke stoffer jeg alt har.
Jeg valgte å kalle prosjektet mitt Lady in Red.
Her er første del av arbeidet fullført, 7 november 2016. Her har jeg brukt 397 sekskanter. Dette er gøy.Så er del 2 ferdig, 26 november 2016. I denne delen har jeg brukt 336 sekskanter, totalt til nå i prosjektet 733 sekskanter. Dette er fullstendig avhengighetsskapende og det er ikke lenger tid til å strikke eller gjøre andre arbeid for hånden. Dette egner seg godt som håndsøm foran tv eller på quiltelagsmøter. Neste  del er det mye mer jobb med så det vil nok ta lenger tid.
 

1 kommentar:

  1. Så flott dette blir. Jeg blir så imponert over dere som setter i gang med store prosjekter med så små biter. Fantastisk! :-)

    SvarSlett