søndag 29. mai 2011

Noen ferdige ufo-er

Hei
I tidligere innlegg har jeg fortalt om planene for å få ferdig noen gamle, halvferdige arbeider. Såkalte "ufo-er". Vel, jeg har kommet litt lenger heldigvis. Nå kan jeg presentere noen som har blitt ferdige som følge av ufo-fokuset dette halvåret.

På et NQF årsmøte for noen år siden fikk jeg dette broderimønsteret i en kit i velkomstpakken. Det var en gave fra Lille Stasjon i Lier. Det lå lenge urørt, men for et par år siden bli det brodert. Og lagt til side igjen.
Det har siden blitt liggende umontert. Nå har det fått på rammer og lukkekant og skal bli et lite veggbilde å ha på hytta.
Det var jo egentlig ikke mye jobb å få det fullført.Denne engleløperen var også blitt liggende. Det er et design jeg hadde i Quiltemagasinet for noen år siden, men da sydde jeg modellen i rødt. Jeg hadde lyst til å sy en ny modell, mer helårsvariant (hverdagsengler???). Nå er den heldigvis ferdig montert, deilig. Om noen i er interessert  i mønsteret så er det å få kjøpt på LappeMakeriet, tlf. 67 13 88 07 eller www.lappemakeriet.no 


Dette var et teppe som det virkelig var deilig  å bli ferdig med. Det er et "sy-og-vreng" teppe etter et amerikanske blad. Alle blokkene sys, vrenges og quiltes ferdig enkeltvis, og legges dereter sammen til et stort teppe. Det har vært sydd slike tepper som fellestepper/medlemstepper i både Asker Quiltelag og Bærum Lappelag for noen år siden, og i en periode ble disse veldig populære å sy. Jeg var med og bidro til fellesteppene i sin tid, og fikk da lyst til å lage meg ett selv. Dette tror jeg må ha vært i 2000 eller 2001. Jeg gikk på med stor iver, som alltid. Og etter en stund dabbet det av, også en vanlig hendelse. Blokkene bli lagt bort fordi jeg fikk andre mer presserende gjøremål, og der ble de liggende. Lenge. For et par år siden fant jeg dem frem, og fikk sydd ferdig endel av de som var bare klippet til. Så ble det liggende igjen. Men dette halvåret har jeg vært bestemt på å få det ferdig, og har jobbet ganske målbevisst med det. Sammensyingen av blokkene er gjort for hånd, og det var en stor jobb. Men omsider, det er heldigvis ferdig. Nå havner det på hytta, som koseteppe på terrassen.


3 kommentarer:

  1. Åh, så mange fine ufo'er. De "fortjente" å bli ferdige! Nydelig engleløper, og sy og vreng er helt rått!

    SvarSlett
  2. Flott teppe, de andre tingene er flotte de også. Deilig med alt som blir ferdig en gang........

    SvarSlett
  3. Vrengeteppet ditt ble utrolig flott Julie.

    SvarSlett