tirsdag 10. april 2012

Dear Jane teppet til nå

Jeg har hatt et skikkelig rykk i arbeidet med å sy DJ blokker denne påsken. Har fått sydd i alt 10 nye blokker og ser derved en stor framgang. Hele rad F og rad G er sydd sammen og sydd til arbeidet. I alt skal det være 169 blokker fordelt på 13 rader. Nå er de 7 første radene ferdige. Deilig å ha kommet så langt. Jeg er skikkelig inspirert til å fortsette, så det er bare å prøve å holde koken.

9 kommentarer:

 1. Det er noe av det fineste jeg har sett!

  SvarSlett
 2. Wow..........DET var lekkert.Gleder meg til å se resten også. Et slikt prosjekt hadde jeg i tankene for en tid tilbake, men jeg er redd det blir bare med tankene..........

  SvarSlett
 3. Så fint det blir!! Jösses ett sådant arbete att sy dessa block!!!

  SvarSlett
 4. Fantastisk. Dette tar tid, men blir så utrolig flott.

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelige kommentarer. Nå har jeg virkelig blitt bitt av basillen. Sydde en blokk til i går så nå har jeg nådd 100! Skal prøve å surfe på den iveren så lenge som mulig i håp om å få kommet et skikkelig byks videre. Nå har jeg klargjort 7 poser for håndsøm, bare å ta med seg. Skal lage i stand flere, det må være lettvint å ta med seg om det skal bli sydd blokker på reise.

  SvarSlett
 6. Det blir så lekkert! Dear Jane i blått og grønt er bare så flott. Jeg beundrer dere som har satt i gang med denne jobben. Jeg har så lyst, men tør ikke av frykt for et evigvarende prosjekt. Lykke til med resten av radene.

  SvarSlett
 7. Så lekkert.
  Holder selv på å sy noen blokker, men har bare sydd 30 stk.
  Det er veldig artig

  SvarSlett
 8. Dette blir lekkert Julie :-)

  SvarSlett