torsdag 6. januar 2011

UFO FERDIG

Nå har jeg fått ferdig to av ufo-ene jeg begynte på. Den første var to par med grytekluter, de gikk ganske fort å få sydd ferdige. Motiverende når det går så raskt. De er egen design.

Den neste ufo-en har vært litt seigere å få ferdig. Jeg har sydd mange slike slumretepper i Vennskapsstjernemønster, og alle har blitt gitt bort i gave, til folk som har blitt enten 50 eller 60 år. For hvert teppe jeg syr er det alltid noen blokker til overs, og de blir liggende som en start på et nytt teppe. For et par år siden bestemte jeg meg for at neste teppe skulle jeg ha selv som koseteppe på hytta. Toppen ble sydd sammen for over et år side, og quiltingen ble tatt litt innimellom. Var nesten ferdig med teppet i åpril i fjor, og så ble det liggende urørt veldig lenge. Men nå har jeg fått tatt meg sammen og håndquiltet det siste som manglet, og sydd på lukkekanten. Er godt fornøyd med resultatet. Teppet er sydd av flanell, dels nye stoffer og dels gamle flanellskjorter. Blokkmønsteret er tradisjonelt.

4 kommentarer:

  1. Bra jobbet - fine ting du har laget :-)

    SvarSlett
  2. Koselige grytekluter og stjerneteppe! Nå er du i siget!

    SvarSlett
  3. Koseteppet så riktig flott ut og flanell er deilig og lunt. Holder du dette tempoet, får du virkelig mange UFOer ferdig før 1. mai.

    SvarSlett